Перегляд зібрання за групою - Теми організація праці

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Master Thesis20-гру-202127-гру-2021Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana
Bachelor Thesis24-чер-202324-чер-2023Удосконалення організації праці персоналу підприємства, на прикладі ПрАТ «Тернопільгаз» (м. Тернопіль, вул. Чернівецька, 54)Драпак, Андрій Васильович; Drapak, Andriy
Bachelor Thesis26-чер-202226-чер-2022Удосконалення планування виробництва та реалізації продукції на підприємстві, на прикладі ТОВ “Тернопільхлібпром”Москалик, Вікторія Олександрівна; Moskalyk, Viktoriia
Bachelor Thesis26-чер-20221-лип-2022Удосконалення планування виробництва та реалізації продукції на підприємстві, на прикладі ТОВ “Тернопільхлібпром”Москалик, Вікторія Олександрівна; Moskalyk, Viktoriia
Bachelor Thesis14-чер-202226-чер-2022Удосконалення системи організації праці в органах військового управління, на прикладі Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримкиЮрчак, Петро Богданович; Yurchak, Petro